وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در آیین «جشن مهر و هنر» با آغاز سال تحصیلی جدید در سالروز آغاز هفتادمین سال هنرستان هنرهای زیبای تهران حضور یافت.
به گزارش صنم موزیک از تهران، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز یک مهرماه در هفتادمین سال هنرستانهای هنرهای زیبایی تهران در هنرستان کمال الملک، اظهار کرد: مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد به واسطهی هنرستان هنرهای زیبا به نوعی در جشن آغاز سال تحصیلی سهیم است؛ در 2 سال اخیر 15 هنرستان جدید به مجموعه هنرستان های زیبا در سراسر کشور افزوده شده است. وی ادامه داد: تلاش میکنیم در 2 سال آینده نیز به وعده خود جامه عمل پوشانده و حداقل در هریک از استانهای کشور یک هنرستان دخترانه و پسرانه داشته باشیم و باتوجه به اینکه هنرستانها در کشور قدمت بالایی دارند؛ همین مجموعه نیز یکی از مجموعههای هنری دیرپای شهر تهران است و امسال نیز آغاز هفتادمین سال خود را جشن میگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اتفاق خوبی نیز با بازسازی در این مجموعه رخ داده است که امکان جذب دانش آموز و هنر آموز جدید را فراهم کردهاست و این باعث خوشحالی این مجموعه با نام هنرمند نامی کشورمان استاد کمال الملک است. اسماعیلی گفت: امروز برای فرزندانمان و هنرآموزان عزیزمان تنفس در مکانی که بزرگان این کشور در آن زیست کردهاند و آموزش دادهاند و آموزش گرفتهاند یک فرصت مغتنم است و در مجموعه هنرهای زیبا شخصیتهای بزرگی تا به امروز در اختیار جامعه فرهنگی و هنری کشور گذاشتهایم؛ بزرگانی کم نظیر که آثار فرهنگی و هنری بزرگی را خلق کردهاند.
وی ضمن قدردانی از مرحوم استاد حبیب صادقی گفت: ایشان یکی از هنرمندان همین مجموعه بوند که نقاشی 110 متری ایشان نیز رونمایی نشده که به زودی رونمایی خواهد شد و در همین مجموعهها اساتید بزرگی همچون استاد فرشچیان که مایه مباهات جامعه فرهنگی کشور است، بودهاند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما در هنرستان هنرهای زیبا در واقع یک جریان قوی یک هنر ملی را داریم، جریانی از هنر ملی و جریان ایرانی اینگونه باهم ترکیب شدند و امروز هنر ملی ما را به وجود آوردند و این هنر ملی باید مبتنی بر یک نظریه زیبایی شناختی باشد؛ زیباشناسی مبتنی بر حکمت، همت و دیانت این سرزمین که اگر در این مسیر حرکت نکند، این کژی هایی که همهمان نسبت به آن نگران هستیم در حوزه هنر اتفاق میافتد.
اسماعیلی گفت: حوزه هنری و آموزش و پروش هنرمندان ما باید مبتنی بر دیانت حکمت و سنت ایرانی باشد که در ان نظریه زیباشناختی خودش را نشان میدهد ما در این زمینه اثار خوبی را داریم استاد محمد مهدی فولادوند که از مفاخر بزرگ ایرانی ماست که از مترجمان بزرگ ایران است. وی گفت: ما باید در هنرستان های خودمان تلاش کنیم که جریان آموزش هنر را با حوزه تربیت و پرورش پیوند بدهیم. پایان پیام/